SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Bolt introducerar ny och unik prissättningsmodell för sina elsparkcyklar

Nu lanserar transportföretaget Bolt en ny metod för prissättning av elsparkcyklar, vilket gör mikromobilitet mer överkomligt för användare i Stockholm. Erbjudandet drar igång den 29 juni.
Med den nya prissättningsmodellen behöver användare inte betala en upplåsningsavgift för att börja använda scootern, och servicepriset per minut minskar när körtidens längd ökar.

Bolt är den första elsparkcykelsoperatören som antar denna prisstrategi. Med uppdateringen strävar företaget efter att göra mikromobilitet till ett livskraftigt grönt alternativ till bilresor för fler människor.

Avgiften per minut för Bolts elsparkcykeltjänst kommer att sänkas efter de 10 minuterna av resan. Detta gör tjänsten billigare, inte bara för kortare distanser, utan också för dem som använder elektriska elsparkcyklar för längre resor. I Stockholm innebär det i praktiken en slopad upplåsningavgift och en minutkostnad på 3 kronor de första tio minuterna. Därefter är minutkostnaden 2 kronor.

Bolts regressiva prissättningsmodell är ännu ett steg för att göra mikromobilitet till en livskraftig, grönare transportform för en hållbar framtid.

Kostnaden för att använda sig av dessa är 0 kr för att låsa upp, 3 kr/min första 10 min, sedan 2 kr/min. Dessa elsparcyklar är alltså bland de allra mest kostnadseffektiva på marknaden.

Läs mer om bolt här https://bolt.eu/sv/

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-25
Analysinstrument för industriell framgångEn nödvändighet för trädfällningVinnare av Nordbyggs Guldmedalj 2024Midagon stärker sin närvaroCastellum säljer fastigheter för 934 mkr
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga